Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum är en laserhårborttagningsbehandling med Alma-lasers innovativa SHR-teknik. Vi firar 10 år av sin prisbelönta framgång över hela världen
Den nya tekniken kombinerar fördelen med 3 laservåglängder som appliceras im-motion, vilket ger utmärkta resultat och gör det till en praktiskt taget smärtfri behandling. I denna Soprano Ice Platinum-blogg,
du kan lära dig allt du behöver veta om hårborttagning med Soprano Ice-laser. Läs och se vad experterna tycker och rekommenderar.

Soprano ICE Platinum
Behandlingsresultat

Behandlingsresultat

Resultatet av behandling varierar från person till person, full effekt ser man först efter 6-12 månader. Lasern är bäst på de små fina rynkorna som gärna uppträder runt ögonen och munnen. Redan efter ett par veckor bildas det ny hud (hudregeneration), som är mycket tunn. Med tiden får den nya huden en annan lyster och släthet än den gamla. Allt eftersom tiden går växer kollagenlagret till sig och de små rynkorna slätas ut. Man kan enkelt utrycka det som att den nya huden blir aningen tjockare än den gamla uttänjda huden.

HÅRBORTTAGNING ARMHÅLOR

Att ta bort hår i armhålor är en av de mest populära delarna på kroppen när det kommer till just hårborttagning. Håret i armhålan växer fort och att raka sig varje dag i duschen tycker de flesta är både jobbigt, tidskrävande och dyrt i längden. I armhålan har vi grova och oftast mörka hår vilket gör laserbehandlingen till en perfekt metod att få bort håret permanent. Det är en snabb behandling och det krävs få behandlingstillfällen för att uppnå ett bra resultat.
Normalt utförs behandlingarna med 4 veckors mellanrum. Det är viktigt att tänka på att raka sig före behandlingen men inte vaxa, håret ska vara kvar i hårsäcken för att uppnå ett bra resultat.

SPECIALERBJUDANDE

 

HÅRBORTTAGNING ARMHÅLOR

199KR